Elements Kids - Escape Room para niños

LA VARETA MÀGICA

Un curs a l’escola de Màgia

Jugadors 2-8

Tiemps 60 min.

De 6 a 12 anys

SABADELL

El primer escape room infantil a Sabadell!

L’escola de màgia ha començat i sou els estudiants de primer curs. Us espera un gran misteri que haureu de resoldre amb intel·ligència, valentia i els nous coneixements de màgia que heu après.

La Vareta Màgica és el nou joc d’escape room d’Elements Escape Room, ideal per a festes infantils, amb l’acompanyament d’un monitor (joc només per edats d’entre 6 i 12 anys, els adults no poden entrar a jugar amb ells).

OPCIÓ ADULTS
Vols venir a jugar amb els teus fills? Podràs acompanyar-los en la seva aventura, i juntament amb la professora de màgia, ajudar-los a apendre tots els encanteris i aprovar el primer curs de màgia a La Vareta Màgica (els adults poden venir en mode acompanyant, tenint present que els jocs estan pensats i dissenyats per als més petits).

Elements Kids - Escape Room para niños
2 a 4 nens/es 80€ PER GRUP
5 nens/es 90€ PER GRUP (18€ P/P)
6 nens/es 100€ PER PERSONA (16,67€ P/P)
7 nens/es o más 16€ PER PERSONA

Organitza la teva festa amb nosaltres!

La Vareta màgica es troba al WikiPark, l’Àrea infantil del Restaurant La Graella, a Sabadell. D’aquesta manera, pots aprofitar la localització privilegiada del nostre escape room per organitzar una festa completa, amb berenar, entreteniment, parc infantil i el joc d’escape room infantil, tot inclòs en el mateix pack.

Pots consultar les diferents opcions en aquest PDF i en cas de voler-ho contractar, pots contactar directament amb el personal del WikiPark a través del 937272730. No ho dubtis més i organitza la teva festa d’aniversari perfecta amb nosaltres!

La reserva del escape room no assegura la disponibilitat d’altres espais del WikiPark, així que organitza tota la festa amb la màxima antelació possible. A més, cal tenir en compte que no es podrà portar menjar ni begudes de fora a dins del nostre recinte.

Elements Kids - Escape Room para niños
2 a 4 nens/es 80€ PER GRUP
5 nens/es 90€ PER GRUP (18€ P/P)
6 nens/es 100€ PER PERSONA (16.67€ P/P)
7 nens/es o más 16€ PER PERSONA

On estem?

Elements Kids - Escape Room para niños

SABADELL.

Àrea infantil de “La Graella”
C/ del Canadà, s/n
08025 Sabadell

Telèfon
+34 682 289 441
Email
info@elementsescaperoom.com

Altres sales

agua

PRÒXIMAMENT

Inscriu-te a la nostra newsletter
i no et perdis res

    Menú